Splošni pogoji nakupa

1. Naročila:

Spletna trgovina www.nitrade.si je namenjena vsem fizičnim in pravnim osebam. Naročanje preko spleta poteka 24 ur na dan in vse dni v letu. Vsa oddana naročila se smatrajo kot dokončna. V primeru napačnega naročila ali preklica lahko kupec popravi/prekliče svoje naročilo, vse dokler ne dobi e-poštnega sporočila "potrditev naročila". Ko kupec prejme e- poštno sporočilo "potrditev naročila" preklic ni več mogoč. Podjetje NI TRADE proizvodnja, trgovina, inženiring, d.o.o. si v primeru, ko ugotovi, da pod navedenimi pogoji ne more izvesti naročila, pridržuje pravico do zavrnitve naročila. Do zavrnitve naročila s strani NI TRADE proizvodnja, trgovina, inženiring, d.o.o., lahko pride pred prejemom obvestila "potrditev naročila".

Pred dokončno oddajo nakupa lahko izdelke v košarici preverite prek povezave "Odpri košarico". V novi strani se vam odpre seznam izbranih izdelkov, kjer lahko spremenite količino izdelkov v košarici ali lastnosti izbranih izdelkov.

2. Cene izdelkov:

Vse cene artiklov v spletni trgovini www.nitrade.si so označene v valuti EUR in že vsebujejo 22% DDV. Veljajo samo za oddano naročilo, preko spletne trgovine in za nakup z gotovino po povzetju ali po predračunu. Cene za izbrano blago veljajo na dan opravljenega nakupa. Ponudba in cene veljajo do umika oziroma do preklica.

Slike artiklov v spletni trgovini www.nitrade.si se lahko razlikujejo od dejanskega izgleda artikla. Za morebitne napake pri opisih izdelkov ne odgovarjamo.

3. Plačilni pogoji in načini plačila

Z oddanim naročilom v spletni trgovini www.nitrade.si se zavezujete, da boste glede na izbrani način plačila poravnali kupnino. Blago ste dolžni pred prevzemom pregledati ter preveriti morebitne vidne poškodbe na embalaži ali blagu. Vse morebitne spore v zvezi z vašim nakupom bo reševalo pristojno sodišče v Krškem.

Načini plačila:
- Plačilo po povzetju (z gotovino ob prevzemu na zahtevanem naslovu, velja spletna cena + cena dostave)
Pri izbiri plačila po povzetju in dostave z dostavno službo GLS, bomo vsa naročila, opravljena na delovni dan do 18. ure, odpremili naslednji delovni dan. Pošiljka bo pri vas najkasneje v 2-5 delovnih dneh.

- Plačilo po predračunu (z nakazilom na račun in prevzemu na zahtevanem naslovu, velja spletna cena + cena dostave)
Predračun boste prejeli na vaš e-mail naslov, z vsemi plačilnimi pogoji za nakazilo.

Kako plačati po predračunu?

Predel PLAČNIK:
- Ime in naslov: v polje se vpiše ime, priimek in naslov oziroma naziv in sedež plačnika.
- Koda namena: CMDT
- Namen/rok plačila: plačilo predračuna order št.x (tukaj napišete številko vašega naročila, ki ga lahko vidite na poslanem e-sporočilu)


Predel PREJEMNIK:
- Znesek: v polje se vpiše znesek predračuna.
- BIC banke prejemnika: SKBASI2X
- IBAN: SI56 0315 7101 0954 975
- Referenca: SI00-x (namesto x vpišete številko naročila).
- Ime in naslov: NI TRADE D.O.O., OBRTNA ULICA 11, 8257 DOBOVA

Po prejetju vašega plačila na naš račun, vam bomo dostavili pošiljko. Rok veljavnosti predračuna je 7 dni od prejema na vaš e-mail naslov.

4. Dostava in stroški dostave:

Stroški dostave paketa so enaki za dostavo po celotni Sloveniji in znašajo 4.00 EUR. Strošek dostave se obračuna k naročilu, kar je zavedeno tudi v košarici in navedeno na računu.

če kot plačilno možnost izberete plačilo po povzetju preko GLS, je potrebno k znesku odkupnine prišteti še provizijo za odkupnino v znesku, ki jo za tovrstne storitve obračuna GLS po svojem ceniku.

Pri izbiri plačila po povzetju in dostave z dostavno službo GLS, bomo vsa naročila, opravljena na delovni dan do 18. ure, odpremili naslednji delovni dan. Pošiljka bo pri vas najkasneje v 2-5 delovnih dneh.

V primeru izbire plačila po predračunu, pa vam pošiljko pošljemo takoj po prejetju vašega plačila na naš račun.

Drugih stroškov z vidika naročila, dostave in posredovanja pri odkupnini ne zaračunavamo.

5. Vračilo blaga

Spletna trgovina www.nitrade.si, vam zagotavlja da lahko naročeno blago, kupljeno po pogodbi na daljavo (nakup preko interneta), brez razloga vrnete v zakonsko predpisanem roku. Kupec ima pravico, da nas v 15 dneh pisno obvesti (na e-mail naslov nitrade.trgovina@gmail.com, običajna pošta) ali po telefonu, o odstopu od pogodbe, za kar mu ni potrebno navesti razloga za vračilo blaga. če je kupec blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora blago nepoškodovano, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini na svoje stroške odposlati ali dostaviti podjetju v tridesetih 30. dneh po sporočilu, da od pogodbe odstopa. Podjetje blaga ni dolžno sprejeti, če je blago uničeno, pokvarjeno ali (delno) izgubljeno.

Po vrnitvi nerabljenega in nepoškodovanega blaga v originalni embalaži, s priloženim računom, vam bomo v 15 dneh po prejemu blaga vrnili kupnino. Ob vračili nam prosim posredujte tudi vaše osebne podatke in številko transakcijskega računa, kamor želite, da vam vrnemo kupnino. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Menjava blaga Ob ugotovitvi, da vam velikost nerabljenega izdelka ne ustreza, ga brez težav zamenjamo za ustrezno velikost. V tem primeru stroške pošiljanja krijete vi, izdelek pa mora biti vrnjen nerabljen, nepoškodovan in v originalni embalaži.

Reklamacija če ste prejeli izdelek, ki ne ustreza vašemu naročilu ali izdelek z napako nas o tem takoj obvestite po telefonu oz. nam pošljite e-mail na naslov nitrade.trgovina@gmail.com.

če je prišlo do poškodbe blaga med dostavo, izdelek takoj reklamirajte oz. se obrnite na dostavno službo, ki vam je blago dostavila, istočasno pa o tem obvestite tudi nas.

Pri vračilu oz. zamenjavi izdelka obvezno priložite izpolnjen reklamacijski obrazec.

če ima kupljen izdelek tovarniško napako, lahko kupec na podlagi stvarne napake na izdelku zahteva menjavo le-tega ali vračilo kupnine v roku dveh let od nakupa izdelka. Izdelek, ki ga reklamirate na podlagi stvarne napake mora ostati v prvotni nerabljeni, nepoškodovan in originalni embalaži.

6. Varovanje podatkov

Podatke, ki jih boste posredovali pri registraciji in naročanju blaga, bomo skrbno varovali. Uporabljeni bodo samo za namen vašega nakupa (kontrola naročila, dostava blaga) in interno informiranje/reklamiranje.

Vsi podatki iz naročila se hranijo v poslovnih evidencah podjetja še 5 let od sklenitve pogodbe na daljavo.

OSNOVNI PODATKI

NI TRADE d.o.o. VELEPRODAJA TEKSTILA
Proizvodnja, trgovina, inženiring

Obrtna ulica 11
8257 Dobova

Matična številka: 5765668000
Davčna številka: SI 48377252

Tel: 07/49-62-145 (uprava/računovodstvo)
Tel: 07/49-62-149 (skladišče/naročilo)


TRR pri SKB: SI56 0315 7101 0954 975

Delovni čas:
PON. - PET. : 7.00 do 15:00

Splet: http://www.nitrade.si

Vložna številka : 10330700
Datum vpisa subjekta v poslovni in sodni register: 16.6.1993